ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Μπορούμε το πλεονέκτημα έδρας» (vid)

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει πλέι οφ είναι ο Κρις Σίνγκλετον.

Σίνγκλετον: «Μπορούμε το πλεονέκτημα έδρας» (vid)

Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, γιατί μπορούμε να κυνηγήσουμε το πλεονέκτημα έδρας κάτι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους μας. Είχαμε ένα πολύ ωραίο κοινό, με περισσότερα από 10.000 άτομα κι αυτό είναι σίγουρα κάτι θετικό. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Euroleague».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο επόμενο ματς: «Με την Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Θα υπάρξουν πολλές φάσεις ένας εναντίον ενός, οπότε πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.