ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και τυπικά υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό

Η ήττα με 59-47 από τον Παναθλητικό «σφράγισε» τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.

Και τυπικά υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολη ημέρα για τον Παναθηναϊκό καθώς το τμήμα μπάσκετ Γυναικών αποχαιρετά την Α1 κατηγορία, έπειτα από την ήττα με 59-47 από τον Παναθλητικό.

Η πορεία της ομάδας ήταν εν πολλοίς προδιαγεγραμμένη από τη στιγμή που το ρόστερ συμπληρώθηκε ως επί το πλείστον με Νεάνιδες αθλήτριες, με την ευθύνη ωστόσο να μη βαραίνει στο ελάχιστο τις αθλήτριες που, πάλεψαν όσο μπορούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, καλούμενες να δημιουργήσουν μια ομάδα ειδικών συνθηκών λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης.

Η ήττα αυτή έφερε τον Παναθηναϊκό στο 0-20 και οδήγησε -και μαθηματικά- στον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.