ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαιτησία από… τα παλιά στο ΟΑΚΑ

Ο διαιτητής Θάνος έχει φροντίσει από νωρίς να στήσει στον τοίχο τον Παναθηναϊκό.

Διαιτησία από... τα παλιά στο ΟΑΚΑ

Διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος του Παναθηναϊκού γίνονται στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο ρέφερι Θάνος έχει φροντίσει από νωρίς να στήσει στον τοίχο το τριφύλλι. Πρώτα οι ανύπαρκτες κάρτες σε Κουρμπέλη και Ινσούα μέσα σε 10 λεπτά (!), στη συνέχεια η αποβολή του Αρεντινού στο 34′ και φυσικά αρκετά φάουλ ξεκάθαρα τα οποία δεν έχει δώσει στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η συμπεριφορά του διαιτητή είναι ξεκάθαρα υπέρ της Ένωσης, η οποία ούτως ή άλλως ήταν εξαρχής το φαβορί και δε χρειάζεται τέτοια αντιμετώπιση.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται πίσω στο σκορ, αλλά είναι πιο επικίνδυνος από τον αντίπαλο, έχοντας 3 κλασικές ευκαιρίες με Κουλιμπαλί και Δώνη. Ας ελπίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο ο ρέφερι να… συνέλθει, μετά τα όσα έκανε στο πρώτο μέρος.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...