ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Άδικη η αποβολή, πρέπει να μας σέβονται…»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Δώνης: «Άδικη η αποβολή, πρέπει να μας σέβονται...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες, ήταν αναμενόμενο να πιέσει η ΑΕΚ και εμείς να κλειστούμε πίσω. Η αποβολή του Ινσούα είναι πολύ άδικη! Στα πρώτα 10’ είχαμε δεχθεί τρεις κίτρινες κάρτες χωρίς να γίνεται σκληρό παιχνίδι! 45-50.000 κόσμος ήρθε γήπεδο για να δει ένα κανονικό παιχνίδι… Αν ήμουν ουδέτερος, δεν θα ευχαριστιόμουν αυτό το ματς που έγινε απόψε, με τις συνθήκες που έγινε… Το πέναλτι που Βράνιες, που δεν μας δόθηκε, το είδε όλος ο κόσμος! Έπαιξε 100% ρόλο η διαιτησία στο ντέρμπι. Όσο ήμασταν με 11, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ…

Όταν είσαι απλήρωτος, δεν είναι καλό το κλίμα… Για μένα το χειρότερο δεν είναι το να είμαι απλήρωτος. Είναι το όταν πας στο γήπεδο, πρέπει να σε σέβονται. Νιώθω πως δεν με σέβονται. Όταν είμαι στον Παναθηναϊκό, θα δεχθώ και να μην πληρωθώ κάποιους μήνες. Θέλω, όμως, να με σέβονται σαν παίκτη εντός της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου να κάνουν τους διαιτητές να μας σέβονται! Είναι βαρύ το κλίμα, όπως είπα, αλλά δεν τα βάζουμε κάτω… Έχουμε κάποια ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος και ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...