ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου για την αδειοδότηση

Τι είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για το κρίσιμο θέμα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου για την αδειοδότηση

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου μετά την ήττα από την ΑΕΚ:

Στις 3-4 του μηνός λήγει η προθεσμία για να καταθέσουμε τον φάκελο για την αδειοδότηση, υπάρχουν διάφορα θέματα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, είμαστε αισιόδοξοι ότι δύσκολα θα χάσουμε την αδειοδότηση, νομίζω ότι θα την πάρουμε. Είναι μία περίοδος δύσκολη, το ξέραμε από την αρχή. Θα πολεμήσουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει εκεί που αξίζει.

Ο φάκελος πλήρης μπορεί να μην είναι όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα 15ημερο προθεσμία που ζητήσαμε, θεωρώ ότι και η ΟΥΕΦΑ θα μας δώσει και μετά θα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε έναν πλήρη φάκελο.

Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη. Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε. Και τώρα μπήκαμε στους διαιτητές και τους τα είπαμε και στο ημίχρονο υπήρξε ένας έντονος διάλογος με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, είναι όμως άλλα θέματα στον Παναθηναϊκό που έχουν προτεραιότητα και συν αυτώ, τα υπόλοιπα μεγαλοποιούνται».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...