ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Έχω βαρεθεί να παίζουμε με δέκα, στην ανυποληψία ο Παναθηναϊκός»

Οι δηλώσεις του Εβρίτη τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ουζουνίδης: «Έχω βαρεθεί να παίζουμε με δέκα, στην ανυποληψία ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά θέλαμε να τους αιφνιδιάσουμε και να τους δημιουργήσουμε άγχος και πίεση. Κάναμε φάσεις και δεν τις αξιοποιήσαμε. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ και με την αποβολή δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν. Αν χάνεις 3-0 ακόμα κι αν παίζεις με δέκα, με εννιά και με οκτώ δεν είναι αυτό που θέλεις. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα με αξιοπρέπεια. Ο Παναθηναϊκός ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι ανυπόληπτος από κάποιους κυρίους. Έχουμε προβλήματα, αφού δεν σέβονται εμάς, ας σεβαστούν όλα όσα γίνονται και τις γκρίνιες για το καλό του ποδοσφαίρου. Εμείς θα διεκδικήσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Παίζουμε μόνο για εμάς και για κανέναν άλλον. Με τις κάρτες και τις αποβολές θα έχουμε απουσίες, αλλά κοιτάμε τη συνέχεια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το αν η αποβολή έπαιξε καθοριστικό ρόλο: «Ήταν φανερό αυτό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Έχω βαρεθεί από τότε που είμαι στον Παναθηναϊκό να παίζουμε με δέκα κι εννιά παίκτες. Δεν μας σέβεται κανείς. Πόσα έχουμε παίξει με δέκα ή εννιά παίκτες. Δεν μιλάω συγκεκριμένα για την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...