ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη εβδομάδα: Τα δύο σενάρια για την αποφυγή του μοιραίου στον Παναθηναϊκό

Που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι «πράσινοι» όσον αφορά την αδειοδότηση και τη συνέχιση της πορείας τους στην Super League.

Κρίσιμη εβδομάδα: Τα δύο σενάρια για την αποφυγή του μοιραίου στον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο… και πέντε όσον αφορά την υπόθεση της αδειοδότησης, έχοντας καταθέσει έναν «αδύναμο» φάκελο στην αντίστοιχη Επιτροπή της ΕΠΟ, περιμένοντας ωστόσο λύση μέσω της ΕΠΟ και της UEFA.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : Ματσάρα και… Μπεργκ στην εκπνοή (vid)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : Ματσάρα και… Μπεργκ στην εκπνοή (vid) 865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ΠΑΕ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για αίσιο τέλος σε μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα τον σύλλογο και οδήγησε στο να κρέμεται το μέλλον του στην Super League από μια «κλωστή». Τα σενάρια που διαφαίνονται στον ορίζοντα για την αντιστροφή του σκηνικού είναι δύο.

Το πρώτο αφορά την προσπάθεια για λήψη παράτασης ισχύος δεκαπέντε ημερών από πλευράς ΕΠΟ, ώστε να προστεθούν στοιχεία στον «πράσινο» φάκελο και να συμμαζευτεί η κατάσταση. Η ΕΠΟ έχει καταθέσει αίτημα για παράταση στην UEFA, ωστόσο η απάντηση δεν θα έρθει νωρίτερα από την Τρίτη.

Το δεύτερο σενάριο περνά εκ νέου από το Δ.Σ της Super League (την Τετάρτη), καθώς θα τεθεί ξανά επί τάπητος το θέμα της αλλαγής ποινής που προβλέπει υποβιβασμό σε περίπτωση κατάθεσης «αδύναμου» φακέλου.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός περιμένει την ανακοίνωση για την ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Βέμερ αλλά και την επίσημη τοποθέτηση της UEFA για την ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close