ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Παραιτείται ο Ζούκεμπεργκ από το Facebook;

 Παγκόσμιος σάλος έχει ξεσπάσει για την περίπτωση της εταιρείας που υπέκλεψε στοιχεία χρηστών του Facebook, για να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός της. 

Παραιτείται ο Ζούκεμπεργκ από το Facebook;

Ο πρόεδρος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ ζήτησε δημόσια συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι στο εξής, η εταιρεία του θα είναι πιο προσεκτική, ώστε να μην επιτρέπει τέτοια φαινόμενα.

Το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά βαρύ (όχι κ τόσο για μια τόσο μεγάλη εταιρία) και αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως ο Ζούκερμπεργκ θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, ως εξιλαστήριο θύμα. Μάλιστα έχει βγει και ένα ειδικό στοίχημα, για το αν ο Ζούκερμπεργκ θα παραιτηθεί από τη θέση του, μέσα στο 2018.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.