ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Πρόβλημα οι βολές, στα πλέι οφ δεν κερδίζεις με τέτοια ποσοστά»

Στο ζήτημα των χαμένων βολών στάθηκε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Άρη.

Πασκουάλ: «Πρόβλημα οι βολές, στα πλέι οφ δεν κερδίζεις με τέτοια ποσοστά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι παίξαμε ένα αρκετά σωστό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Κάναμε 23 λάθη που είναι πολλά, αλλά υπήρξαν και καλές στιγμές που μας βοήθησε να αντισταθμίσουμε τα λάθη μας».

Για τις πολλές χαμένες βολές: «Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα όλης της Euroleague στις βολές. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί στα πλέι οφ δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε με τέτοια νούμερα. Μιλάμε γι’ αυτό και δουλεύουμε γι’ αυτό αλλά δεν μας βγαίνει. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, τα προβλήματα, κολλάνε πάνω σου κι έχουν μεταδοτικό χαρακτήρα. Όταν χάσει κάποιος βολές μετά χάνουν και οι επόμενοι. Πρέπει να βελτιωθούμε επειγόντως».

Για τον Καλαϊτζάκη: «Όλα όσα μπορεί να κάνει είναι μπροστά του. Κάθε μέρα βελτιώνεται πολύ στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να τον ετοιμάσουμε για την επόμενη σεζόν και πρέπει να εκμεταλλεύεται τον χρόνο που του δίνεται και το κάνει. Έχει βελτιώσει πάρα πολλά πράγματα. Την πάσα του, τις θέσεις που παίρνει και πως συμπεριφέρεται τακτικά στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, να βελτιώσει το σουτ του και πρέπει να έχει τη λογική κάθε νεαρού που πρέπει να βελτιώνεται. Με τους νέους παίκτες πρέπει να υπάρχει υπομονή και να τους βοηθάμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...