ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός στα «πράσινα» αποδυτήρια, εξοργισμένοι με τη διαιτησία οι παίκτες

Ποια η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις του διαιτητή Θάνου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χαμός στα «πράσινα» αποδυτήρια, εξοργισμένοι με τη διαιτησία οι παίκτες

Στον Παναθηναϊκό είχαν αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Θάνου, ο οποίος φρόντισε να εξοργίσει τους ποδοσφαιριστές με τις αποφάσεις του, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να πιστέψουν την έλλειψη σεβασμού από πλευράς διαιτητών προς εκείνους και την προσπάθεια που κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις αρκετών ποδοσφαιριστών μετά τη λήξη του ματς αλλά και από τις αντιδράσεις στα αποδυτήρια.

Η διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ εξόργισε τους ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη, οι οποίοι ξέσπασαν στα αποδυτήρια, αδυνατώντας να καταλάβουν τους λόγους της συμπεριφοράς του διαιτητή Θάνου προς εκείνους κατά τη διάρκεια του ματς.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» έλεγαν συνεχώς ότι δεν υπάρχει σεβασμός ως προς την προσπάθειά τους παρά τα προβλήματα που υπάρχουν: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάλα, παρά τα όσα γίνονται και αυτοί δεν δείχνουν σεβασμό», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες των παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...