ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντά στη Μπαρτσελόνα ο Ραντούλιτσα!

Τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ για τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού.

Κοντά στη Μπαρτσελόνα ο Ραντούλιτσα!

Ο τραυματισμός του Κέβιν Σεραφέν ανάγκασε τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να ψάξει στη μεταγραφική αγορά για τον αντικαταστάτη του Γάλλου και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μίρο Ραντούλιτσα είναι ένα από τα φαβορί για τη θέση.

Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, οι Καταλανοί βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 30χρονο σέντερ ο οποίος φόρεσε για μία σεζόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος έβγαζε το ψωμί του στην Κίνα.

Η προσθήκη του Ραντούλιτσα αναμένεται να αποτελέσει ένα στήριγμα για τη Μπαρτσελόνα εν όψει των πλέι οφ της ACB

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...