ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέντε φορές που οι διαιτητές «ασέλγησαν» φέτος στο… πτώμα του Παναθηναϊκού!

Η διοικητική ανυπαρξία του Παναθηναϊκού επιτρέπει φέτος στους διαιτητές να τον αντιμετωπίζουν ως σάκο του μποξ. Οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις έλλειψης σεβασμού στο «τριφύλλι».

Πέντε φορές που οι διαιτητές «ασέλγησαν» φέτος στο... πτώμα του Παναθηναϊκού!

Όπου φτωχός και η μοίρα του λέει ο λαός και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ειδικά τη φετινή σεζόν η συγκεκριμένη φράση έχει βρει την τέλεια εφαρμογή της. Σαν να μην έφταναν τα ουκ ολίγα προβλήματα που έχει το τριφύλλι και ξεκινούν από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου τον περασμένο Σεπτέμβρη να τραβήξει αιφνίδια την «πρίζα» της χρηματοδότησης, η ομάδα έχει γίνει έρμαιο διαιτητικών αποφάσεων που έχουν γραφτεί… στα βιβλία της ιστορίας.

Διαβάστε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...