ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά σε συμφωνία με Σάντσεθ

Τα βρίσκουν οι δύο πλευρές για τα οφειλόμενα, σημαντικές υποχωρήσεις από τον Ισπανό.

Κοντά σε συμφωνία με Σάντσεθ

Άλλο ένα «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό φέρεται να οδεύει προς διευθέτηση, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλό δρόμο για συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή τους, Σέρχιο Σάντσεθ, για τα οφειλόμενα.

Το ύψος της οφειλής προς τον Σάντσεθ έφτανε τις 800.000 ευρώ αλλά έπειτα από τις υποχωρήσεις του παίκτη διαφαίνεται σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.

Για να κλείσει το θέμα, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να  στείλει στον Σάντσεθ τα χρήματα που συμφώνησαν, κάτι που πιθανότατα θα γίνει μετά το Πάσχα.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.