ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει ακόμη ένα «ΝΑΙ» ο Παναθηναϊκός

Διαπραγματεύσεις και «ρευστό» σκηνικό όσον αφορά την κρίσιμη ψηφοφορία της επόμενης Τετάρτης.

Θέλει ακόμη ένα «ΝΑΙ» ο Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη του Πάσχα θα διεξαχθεί ακόμη ένα κρίσιμο Δ.Σ στην Super League με θέμα την αλλαγή του κανονισμού που προβλέπει υποβιβασμό σε όσες ομάδες δεν καταθέτουν πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή τους.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, δεν πέρασε κατά πλειοψηφία το «ναι», ωστόσο στην επικείμενη συνεδρίαση τα δεδομένα τείνουν να είναι διαφορετικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Livesport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη δεδομένη στιγμή, οι ομάδες που προτίθενται να ψηφίσουν ναι είναι έντεκα, ανάμεσα σε αυτές και ο Παναθηναϊκός και εφ’ όσον βρεθεί άλλη μια θετική ψήφος, τότε θα περάσει το μέτρο για την αλλαγή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να υπάρξει αποτέλεσμα θα πρέπει να υπάρχουν μίνιμουμ 12 ψήφοι από τις 16 ομάδες του συνεταιρισμού, ωστόσο τα πάντα θα φανούν στην διαδικασία της Τετάρτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.