ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε αναμονή για τις πληρωμές οι παίκτες

Περιμένουν να τηρηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης.

Σε αναμονή για τις πληρωμές οι παίκτες

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Κορωπί, είχε δώσει υπόσχεση για πληρωμή του 30% του οφειλόμενου μισθού του Οκτώβρη στους ξένους ποδοσφαιριστές και ενός αντίστοιχου ποσοστού για τους μισθούς του Δεκέμβρη σε όλο το «πράσινο» ρόστερ.

Η εν λόγω υπόσχεση έχει καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή του Πάσχα και άπαντες στον Κορωπί περιμένουν να γίνει πράξη όλα όσα ειπώθηκαν. Σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να γίνει νέα συζήτηση για το θέμα, με τις αντιδράσεις να αυξάνονται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...