ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είναι αλήθεια: Διάλογος Θάνου-Καλφόγλου στο Facebook για… αμαρτίες!

Στο... κλίμα των ημερών ο διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ και ο επόπτης του περσινού τελικού κυπέλλου, άνοιξαν φιλοσοφική -διαδικτυακή- συζήτηση.

Είναι αλήθεια: Διάλογος Θάνου-Καλφόγλου στο Facebook για... αμαρτίες!

Ο Δημήτρης Θάνος, που τελικά παραπέμφθηκε για τη διαιτησία του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, έκανε ένα ποστάρισμα για τα θανάσιμα αμαρτήματα. Και ο Γιώργος Καλφόγλου, που βρέθηκε πέρσι στο επίκεντρο έπειτα από το λάθος του στον τελικό του Βόλου, έσπευσε να σχολιάσει τη δημοσίευση του συναδέλφου του.

Δείτε αναλυτικά τον διάλογο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.