ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση από Nova για πρόταση στις τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ

Τι απάντησαν από το συνδρομητικό δίκτυο στις φήμες που κυκλοφόρησαν.

Διάψευση από Nova για πρόταση στις τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ

Στα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου κυκλοφόρησε σενάριο που ήθελε τη Nova να ετοιμάζει πρόταση για την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των οκτώ ΠΑΕ -μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός- που δεν έχουν επισυνάψει ακόμη συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν στο «παιχνίδι» και την ΕΡΤ.

Οι άνθρωποι του συνδρομητικού δικτύου διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν, τονίζοντας ότι θα κινηθεί με προτάσεις μόνο όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιες ΠΑΕ θα πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...