ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα τα σενάρια για την τελική θέση του Παναθηναϊκού

Πως μπορεί να μπει στην τετράδα αλλά και να βγει... έκτος ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά τα σενάρια για την τελική θέση του τριφυλλιού στην regular season της Euroleague.

Όλα τα σενάρια για την τελική θέση του Παναθηναϊκού

Έφτασε το φινάλε για την regular season της Euroleague, με τις αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής να λαμβάνουν χώρα το διήμερο 5 και 6 Απριλίου, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Αρμάνι στο Μιλάνο (21:45) και σε περίπτωση νίκης του στην Ιταλία, να στρέφει το βλέμμα του στα δύο παιχνίδια της Παρασκευής που τον «καίνε» περισσότερο.

Οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για είσοδο στην πρώτη τετράδα, έστω και στο παρά ένα, περνούν από τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπάμπεργκ στην Ισπανία και του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Φάληρο. Βάσει σεναρίων και πιθανοτήτων, υπάρχουν αποτελέσματα που στέλνουν τον Παναθηναϊκό από… 3ο μέχρι 6ο, με τις περισσότερες πιθανότητες ωστόσο (βάσει λογικής) να δείχνουν τερματισμό στην 5η ή την 4η θέση.

Ας δούμε όμως συνοπτικά όλα τα πιθανά και τα απίθανα σενάρια που αφορούν την κατάταξη του Παναθηναϊκού:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 11.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 3ος εάν: Νικήσει την Αρμάνι και ηττηθεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 4ος εάν: Νικήσει την Αρμάνι και είτε ο Ολυμπιακός, είτε η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίσουν την ήττα στις αναμετρήσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 5ος εάν: α) Νικήσει την Αρμάνι και πάρουν τη νίκη ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης στις αναμετρήσεις τους, β) Ηττηθεί από την Αρμάνι, συν ήττα της Ρεάλ από τη Μπάμπεργκ συν νίκης Ολυμπιακού (σενάριο τριπλής ισοβαθμίας με Ρεάλ – Ζαλγκίρις)

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει 6ος εάν: Ηττηθεί από την Αρμάνι, η Ρεάλ νικήσει τη Μπάμπεργκ και η Ζαλγκίρις νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εάν βγει αυτό το σενάριο, τότε θα έχουμε συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.