ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προχωράει κανονικά το Athens Alive και παρουσιάζει το πλάνο του

Το σχέδιο για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ δεν έχει «κολλήσει», αντίθετα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Προχωράει κανονικά το Athens Alive και παρουσιάζει το πλάνο του | panathinaikos24.gr

Τα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου παρουσιάζουν τα εμπόδια τα οποία έχουν παρουσιαστεί στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της κοινοπραξίας και της κυβέρνησης για την εκπόνηση του μεγαλεπίβολου πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ.

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 5.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κώλυμα στο εν λόγω πρότζεκτ, αλλά αντίθετα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ της κυβέρνησης και των αντιπροσώπων των ξένων επενδυτών -και συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου-, ωστόσο παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις μεταξύ τους επαφές, σχετικά με τον τρόπο εκπόνησης του πλάνου.

Μάλιστα, οι διεργασίες των ομάδων τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το πλάνο που αναμένεται να αποφέρει κέρδη και στις δύο πλευρές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δημοσιοποίηση του πρότζεκτ, έπειτα από τις συνεννοήσεις, θα συμβεί στα μέσα Μαΐου.

Τόσο η πλευρά Γιαννακόπουλου, όσο και εκείνη των επενδυτών, διέπεται από αισιοδοξία σχετικά με την τεράστια επένδυση που αφορά το ΟΑΚΑ, δίχως να πτοούνται από τυχόν καθυστερήσεις.

Αυτό που προκύπτει είναι η αποφασιστικότητα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ αλλά και των ισχυρών ξένων συμπαικτών του για την συνέχιση και την εκτέλεση ενός πρότζεκτ που θα αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής, της Αττικής και φυσικά του Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close