ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προχωράει κανονικά το Athens Alive και παρουσιάζει το πλάνο του

Το σχέδιο για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ δεν έχει «κολλήσει», αντίθετα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Προχωράει κανονικά το Athens Alive και παρουσιάζει το πλάνο του

Τα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου παρουσιάζουν τα εμπόδια τα οποία έχουν παρουσιαστεί στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της κοινοπραξίας και της κυβέρνησης για την εκπόνηση του μεγαλεπίβολου πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κώλυμα στο εν λόγω πρότζεκτ, αλλά αντίθετα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ της κυβέρνησης και των αντιπροσώπων των ξένων επενδυτών -και συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου-, ωστόσο παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις μεταξύ τους επαφές, σχετικά με τον τρόπο εκπόνησης του πλάνου.

Μάλιστα, οι διεργασίες των ομάδων τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το πλάνο που αναμένεται να αποφέρει κέρδη και στις δύο πλευρές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δημοσιοποίηση του πρότζεκτ, έπειτα από τις συνεννοήσεις, θα συμβεί στα μέσα Μαΐου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο η πλευρά Γιαννακόπουλου, όσο και εκείνη των επενδυτών, διέπεται από αισιοδοξία σχετικά με την τεράστια επένδυση που αφορά το ΟΑΚΑ, δίχως να πτοούνται από τυχόν καθυστερήσεις.

Αυτό που προκύπτει είναι η αποφασιστικότητα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ αλλά και των ισχυρών ξένων συμπαικτών του για την συνέχιση και την εκτέλεση ενός πρότζεκτ που θα αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής, της Αττικής και φυσικά του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.