ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαψεύδουν οι παίκτες τη διοίκηση

Η διοίκηση θεωρεί λήξαν το θέμα που δημιουργήθηκε στο Κορωπί, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές την διαψεύδουν και η πιθανότητα αποχής παραμένει ανοιχτή.

Διαψεύδουν οι παίκτες τη διοίκηση

Μετά από την αναστάτωση που προέκυψε σχετικά με το θέμα των πληρωμών και της γνωστοποίησης της πρόθεσης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για αποχή από τις προπονήσεις, εάν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης, η ΠΑΕ πήρε επίσημη θέση ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα μπορεί να θεωρείται λήξαν.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού διαψεύδουν το γεγονός, καθώς παρά την πληρωμή ορισμένων ξένων παικτών το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, υπάρχει μικρή πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και με τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα, φαντάζει σχεδόν απίθανο να πληρωθεί ολόκληρη η δόση του Οκτωβρίου για τον Λουτσιάνο, καθώς δεν υπάρχει το εν λόγω ποσό που απαιτείται στα ταμεία.

Βάσει αυτών των δεδομένων η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν ότι για να απομακρυνθεί οριστικά το ενδεχόμενο αποχής και άπαντες να επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα, θα πρέπει όλοι να έχουν εξοφληθεί από την διοίκηση, δίχως εξαιρέσεις.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...