ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εσένα… κάπου σε ξέρω!

Συνάντηση μεταξύ -όχι και τόσο- παλιών γνωστών είναι η αποψινή στο Μιλάνο.

Εσένα... κάπου σε ξέρω!

O Παναθηναϊκός κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη regular season με το αποψινό παιχνίδι στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (21:45), ένα συναπάντημα που δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς πρώην συμπαίκτες και νυν αντιπάλους να πουν δύο κουβέντες πριν από το τζάμπολ.

Μην απορήσετε αν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης δείτε αρκετούς «πράσινους» να τα λένε με ορισμένους παίκτες των γηπεδούχων, καθώς αρκετοί εξ αυτών υπήρξαν συμπαίκτες στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Μάντας Καλνιέτις, σίγουρα θα έχει πολλά να πει με τον Νικ Καλάθη, καθώς η συνύπαρξή τους στην Λοκομοτίβ Κουμπάν της σεζόν 2012-13 ήταν άκρως επιτυχημένη, κρίνοντας από την κατάκτηση του Eurocup εκείνης της σεζόν. Παράλληλα, ο Καλνιέτις θα ξαναβρεί στο Μιλάνο τον συμπατριώτη του, πρώην συμπαίκτη του στην Ζαλγκίρις (2015-16) και… ομόσταυλό του στην εθνική ομάδα της χώρας, Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον «Λέκα» θα συναντηθεί εκ νέου και ο επίσης συμπατριώτης του, Αρτούρας Γκουντάιτις, με τον ψηλό της Αρμάνι να μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον Λιθουανό γκαρντ του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2014-15. Έπειτα, θα ανταμώσουν ξανά με τον Ίαν Βουγιούκα οι Άντριου Γκάουντλοκ και Βλάντιμιρ Μίτσοφ. 

Ο μεν Γκάουντλοκ είχε συνυπάρξει με τον Ίαν στην Ούνικς Καζάν (2013-14) φτάνοντας μαζί του έως τον τελικό του Eurocup, ενώ με τον δεύτερο, ο σέντερ του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί για ένα διάστημα συμπαίκτης στην Τουρκία, με τη Γαλατασαράι (2014-15).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...