ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύο πιθανοί αντίπαλοι και τρία σενάρια για τον Παναθηναϊκό

Ποιες ομάδες και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να βρει μπροστά του στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός.

Έπειτα από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 96-95 επί της Αρμάνι στο Μιλάνο και να εξασφαλίσει ότι θα τερματίσει πέμπτος στην χειρότερη των περιπτώσεων και τρίτος, στην καλύτερη τροπή των πραγμάτων.

Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic)
Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic) 5.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη έχουν αναλυθεί τα σενάρια που στέλνουν τον Παναθηναϊκό από την τρίτη έως την πέμπτη θέση βάσει των οποίων θα φανεί και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει το τριφύλλι στα πλέι οφ της Euroleague.

Σύμφωνα με τα τρία σενάρια που κυκλοφορούν και με βάση τα ως τώρα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, ο Παναθηναϊκός θα βρει κατά πάσα πιθανότητα τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε με μειονέκτημα είτε με πλεονέκτημα έδρας. Παράλληλα, υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις με πλεονέκτημα έδρας.

α) Εάν Ρεάλ και Ολυμπιακός νικήσουν στα ματς της Μεγάλης Παρασκευής, τότε ο Παναθηναϊκός τερματίζει 5ος και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τη Ρεάλ Μαδρίτης με μειονέκτημα έδρας.

β) Εάν, είτε η Ρεάλ, είτε ο Ολυμπιακός ηττηθούν, τότε ο Παναθηναϊκός τερματίζει 4ος και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με πλεονέκτημα έδρας.

γ) Εάν η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός ηττηθούν, τότε ο Παναθηναϊκός τερματίζει 3ος και θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας με πλεονέκτημα έδρας.

Σύμφωνα με τη λογική, το πιθανότερο σενάριο είναι το πρώτο, με το δεύτερο να συγκεντρώνει μικρότερες πιθανότητες και το τρίτο να είναι μεν ακραίο, αλλά να μπαίνει στους υπολογισμούς, έστω και ως πιθανότητα.

Η Αρμάνι του υπενθύμισε ότι έχει να ανέβει ένα βουνό – Θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και… σωστά μονοπάτια
Η Αρμάνι του υπενθύμισε ότι έχει να ανέβει ένα βουνό – Θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και… σωστά μονοπάτια 2.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close