ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύο πιθανοί αντίπαλοι και τρία σενάρια για τον Παναθηναϊκό

Ποιες ομάδες και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να βρει μπροστά του στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός.

Δύο πιθανοί αντίπαλοι και τρία σενάρια για τον Παναθηναϊκό

Έπειτα από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 96-95 επί της Αρμάνι στο Μιλάνο και να εξασφαλίσει ότι θα τερματίσει πέμπτος στην χειρότερη των περιπτώσεων και τρίτος, στην καλύτερη τροπή των πραγμάτων.

Ήδη έχουν αναλυθεί τα σενάρια που στέλνουν τον Παναθηναϊκό από την τρίτη έως την πέμπτη θέση βάσει των οποίων θα φανεί και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει το τριφύλλι στα πλέι οφ της Euroleague.

Σύμφωνα με τα τρία σενάρια που κυκλοφορούν και με βάση τα ως τώρα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα, ο Παναθηναϊκός θα βρει κατά πάσα πιθανότητα τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε με μειονέκτημα είτε με πλεονέκτημα έδρας. Παράλληλα, υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις με πλεονέκτημα έδρας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

α) Εάν Ρεάλ και Ολυμπιακός νικήσουν στα ματς της Μεγάλης Παρασκευής, τότε ο Παναθηναϊκός τερματίζει 5ος και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τη Ρεάλ Μαδρίτης με μειονέκτημα έδρας.

β) Εάν, είτε η Ρεάλ, είτε ο Ολυμπιακός ηττηθούν, τότε ο Παναθηναϊκός τερματίζει 4ος και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με πλεονέκτημα έδρας.

γ) Εάν η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός ηττηθούν, τότε ο Παναθηναϊκός τερματίζει 3ος και θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας με πλεονέκτημα έδρας.

Σύμφωνα με τη λογική, το πιθανότερο σενάριο είναι το πρώτο, με το δεύτερο να συγκεντρώνει μικρότερες πιθανότητες και το τρίτο να είναι μεν ακραίο, αλλά να μπαίνει στους υπολογισμούς, έστω και ως πιθανότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...