ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη, να τους το ανταποδώσουμε με το Final-4»

Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε τα δύο αντίθετα πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το φινάλε της ομάδας στη regular season και «έβγαλε» το καπέλο στους οπαδούς του τριφυλλιού.

Πασκουάλ: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη, να τους το ανταποδώσουμε με το Final-4»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Αρμάνι:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που τελειώσαμε την κανονική περίοδο με 19 νίκες, πράγμα εξαιρετικό, κερδίζοντας ένα ματς που ήταν το 5ο στη σειρά, κάτι ανάλογο δηλαδή με πέρσι. Αυτό αποτελεί δείγμα του ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Πρέπει να βελτιωθούν κάποιοι παίκτες, αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου άμυνα γι’ αυτό και η Αρμάνι ήταν πολύ καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αλλάξαμε την εικόνα του ματς. Αρχικά βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας και στη συνέχεια και την επίθεσή μας, σκοράροντας αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό και βάζοντας κάποια ανοιχτά σουτ. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα από την κανονική του διάρκεια. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Στην παράταση ο αγώνας πήγαινε πόντο-πόντο αλλά βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη. Επαναλαμβάνω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, και αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα καθώς στα πλέι οφ θα είναι αδύνατον να επιστρέψεις στο ματς μετά από ένα τόσο κακό πρώτο μέρος. Εύχομαι τα καλύτερα στην Αρμάνι στη συνέχεια των υποχρεώσεών της στο  εγχώριο πρωτάθλημα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου της ομάδας –και- στο Μιλάνο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Το έχω ξαναπεί πως έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Όπου κι αν παίζουμε, σε οποιαδήποτε χώρα, είναι δίπλα μας. Μας δίνουν τρομερή δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν να μας στηρίξουν και εδώ, στο Μιλάνο. Ευχόμαστε να τους ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη παίρνοντας την πρόκριση για το Final 4».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...