ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρώτη αντίδραση του Τζέιμς: Μήνυμα με… νόημα στον Κοζέρ της Ρεάλ! (pic)

H ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς μετά την οριστικοποίηση της συνάντησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρώτη αντίδραση του Τζέιμς: Μήνυμα με... νόημα στον Κοζέρ της Ρεάλ! (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς παρακολούθησε με αγωνία την εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων που θα καθόριζαν την τελική κατάταξη αλλά και τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ.

Όταν η κατάσταση στο Ρεάλ – Μπάμπεργκ «καθάρισε» και οι Μαδριλένοι «κλείδωσαν» τη νίκη τους και ταυτόχρονα το… συναπάντημά τους με τον Παναθηναϊκό, ο Τζέιμς έστειλε… μήνυμα προς τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπασκόνια και επικείμενο αντίπαλό του στα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Φαμπιάν Κοζέρ.

https://twitter.com/TheNatural_05/status/982355736414994433

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...