ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ

Την Τρίτη, στις 17 Απριλίου, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της προημιτελικής σειράς, ενώ δύο ημέρες αργότερα (19/4) θα λάβει χώρα το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι. Στη συνέχεια η σειρά μεταφέρεται στη Μαδρίτη για το τρίτο (25/4) και το τέταρτο ματς -αν χρειαστεί (27/4) ενώ αν το σκορ παραμείνει ισόπαλο, τα πάντα θα κριθούν στην Αθήνα την πρώτη του Μάη.

1ος αγώνας Τρίτη 17/4 21:15 Παναθηναϊκός-Ρεάλ

2ος αγώνας  Πέμπτη 19/4 21:15 Παναθηναϊκός-Ρεάλ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.882 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3ος αγώνας Τετάρτη 25/4 22:00 Ρεάλ-Παναθηναϊκός

4ος αγώνας (αν χρειαστεί) Παρασκευή 27/4 22:00 Ρεάλ-Παναθηναϊκός

5ος αγώνας (αν χρειαστεί) Τρίτη 1/5 Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...