Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Τζανδάρη:

Για τη διαιτησία στο ματς με ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να το κοιτάμε αυτό το κομμάτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε δύο κίτρινες σε παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν στη συνέχεια να κάνουν τίποτα. Ήταν στον στόπερ και στον αριστερό μπακ. Επόμενο να δεχθούμε και τη δεύτερη κίτρινη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τη διαιτησία εμείς, από την αρχή φάνηκε πως δεν πηγαίνει το παιχνίδι. Στη φάση με τον Κουλιμπαλί μπορούσαμε να κάνουμε το 0-1 και να είναι διαφορετικό το παιχνίδι».

Για τον στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν: «Σίγουρα μας επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν παύουμε να παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να τα δίνουμε όλα. Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε για την πέμπτη θέση. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Κοιτάμε και την καριέρα μας, έχουμε στο μυαλό μας να τα δίνουμε όλα ώστε να μας βλέπουν και για κάτι καλύτερο».

Για το τι θα ζητούσε από τη διοίκηση: «Πιστεύω πως δεν είναι δουλειά μας να το πούμε εμείς αυτό. Θέλαμε, πάντως, να έρθει ένας άνθρωπος που να αγαπάει την ομάδα πραγματικά και να μας μιλάνε ειλικρινά. Από την καρδιά τους. Να μην μας δίνουν υποσχέσεις και να μην τις κρατάνε».

Για το που θα ήταν ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία χωρίς τα προβλήματα: «Αν ήμασταν όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα ήμασταν σίγουρα μέσα στην τριάδα. Γιατί είχαμε παικταράδες».

Για το έργο του Ουζουνίδη: «Τι να πρωτοκάνει; Έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του. Κάνει πολλά πράγματα που δεν είναι των καθηκόντων του κι αποσυντονίζεται κι αυτός».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS