ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρόταση της Άλ Αΐν για τα οφειλόμενα της μεταγραφής Μπεργκ

Αντιπρόταση από τα ΗΑΕ για τις δόσεις της μεταγραφής Μπεργκ. Δεν... βολεύονται, αλλά το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση της Άλ Αΐν για τα οφειλόμενα της μεταγραφής Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει (δίχως αποτέλεσμα) την Άλ Αΐν ώστε ο σύλλογος από τα ΗΑΕ να καταβάλλει τις δύο ληξιπρόθεσμες δόσεις για τη μεταγραφή του Μπεργκ, καθώς το «τριφύλλι» έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα.

Σύμφωνα με την «Sportday», οι Άραβες προχώρησαν σε αντιπρόταση σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής του Παναθηναϊκού για τις δύο δόσεις των 700.000 ευρώ έκαστος. Η πρόταση αφορά την καταβολή ενός ποσού που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ μέσα στον Μάιο, με τα υπόλοιπα χρήματα να μπαίνουν στα πράσινα ταμεία το καλοκαίρι.

Από τη μια μεριά, ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να βολεύεται με αυτήν την κατάσταση καθώς υπάρχουν εκατοντάδες ανοιχτά μέτωπα με πιστωτές και πρώην ποδοσφαιριστές που χρήζουν άμεσης κάλυψης. Έτσι, δεν υπάρχει δυνατότητα υπομονής έως τον Μάιο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι εάν αποφασίσουν να προσφύγουν στη FIFA τότε θα χρειαστεί να καταβάλλουν τα ίδια αποθέματα υπομονής, καθώς η εν λόγω διαδικασία είναι χρονοβόρα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.