ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Να βάλουμε… φρένο στον Γιούλ και στους ψηλούς της Ρεάλ»

Τι είπε ο στενός συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ για τα επιθετικά «όπλα» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παππάς: «Να βάλουμε... φρένο στον Γιούλ και στους ψηλούς της Ρεάλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για:

-το πόσο η περσινή εμπειρία βοηθά τον Παναθηναϊκό: «Υπήρχε αυτή η ας πούμε τραυματική εμπειρία πέρσι, όμως δεν θεωρώ ότι εμείς δεν προετοιμαστήκαμε σωστά. Ήρθαν αυτά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και μας έβαλαν σε αυτό το ρυθμό. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για τη και ψυλλιασμένοι απέναντι στη Ρεάλ, που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».

-τα στοιχεία που θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός: «Και το πνευματικό και το τακτικό κομμάτι θα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο και σε διάρκεια. Δεν συγχωρούνται λάθη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε πολλά κομμάτια. Θα χρειαστεί να δείξουμε σκληράδα στην άμυνα. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο, αρέσκεται στον αιφνιδιασμό και βάζει σχεδόν 90 πόντους ανά αγώνα. Αν δεν δείξουμε τον κατάλληλο βαθμό σκληράδας, σίγουρα θα μπούμε σε περιπέτειες».

-το πόσο βοηθά το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού: «Η τελευταία σειρά αγώνων με τις νίκες που ήρθαν μετά από τρεις σερί ήττες δείχνει ότι υπάρχει ένας ρυθμός που έρχεται, υπάρχουν ρόλοι στους οποίους μπαίνουν οι παίκτες και το rotation γίνεται συγκεκριμένο. Ο βαθμός ετοιμότητας είναι καλύτερος».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το πόσο μπορεί να αλλάξει την εικόνα της Ρεάλ η επιστροφή του Γιουλ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Σίγουρα είναι ένα μείον η πολύμηνη απραξία του, αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που έχει εμπειρία, είναι αρχηγός, ξέρει καλά τι συμβαίνει στο οικοδόμημα της Ρεάλ. Ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμος 100% αγωνιστικά, η παρουσία του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και θα είναι χρήσιμος για τα κρίσιμα σημεία. Εμείς σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

-τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός απέναντι στους ψηλούς της Ρεάλ στη Μαδρίτη: «Ο Ταβάρες είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Όταν μπαίνει στο rotation αλλάζει η συμπεριφορά της Ρεάλ σε άμυνα κι επίθεση λόγω των σωματικών του προσόντων. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε σαν μπούσουλα το πρώτο ματς, που καταφέραμε να τον σταματήσουμε στο σκοράρισμα και την αμυντική του συμπεριφορά. Θα πάρει σίγουρα πάνω του κάποια κομμάτια τακτικής και θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε».

-την παρουσία του Παναθηναϊκού εκτός έδρας: «Είμαστε έτοιμοι, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα όπως σε όλες τις ομάδες. Το θέμα είναι πώς τελειώσαμε την κανονική περίοδο κι όχι τι έγινε στη διάρκειά της. Αποδείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε σημαντικές νίκες και νίκες στο τελευταίο λεπτό. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας, που πρέπει να τον δείξουμε και απέναντι στη Ρεάλ».

-τη μη διεξαγωγή των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής σε ίδια μέρα και ώρα: «Πιστεύω πως όταν διακυβεύονται θέσεις για πλεονέκτημα ή κατάταξη καλό θα ήταν να διεξάγονται ίδια ώρα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, χωρίς να σκέφτονται σενάρια, αλλά καλό θα είναι να διεξάγονται όλα τα ματς ταυτόχρονα, για να μην υπάρχει η παραμικρή καχυποψία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.