ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αλάνθαστη μέθοδος: Πώς θα καταλάβεις αν το αρνί σου είναι ελληνικό

Όλες οι εμπειρίες που πρέπει να αποκτήσει ένα αρνί για να γίνει ένας από εμάς.

Αλάνθαστη μέθοδος: Πώς θα καταλάβεις αν το αρνί σου είναι ελληνικό

Η τρέλα των ημερών από τους Έλληνες καταναλωτές που ετοιμάζονται για το Πασχαλινό τραπέζι είναι η καταγωγή του ζώου που θα βρίσκεται στα πιάτα μας. Όλοι γνωρίζουμε τι θα περιέχει αυτό το τραπέζι. Αρχηγός, με κεντρική δεσπόζουσα θέση δε θα είναι το κοκορέτσι. Ούτε τα πασχαλινά κόκκινα αυγά. Ούτε η σαλάτα βέβαια. Βασιλιάς του τραπεζιού θα είναι το αρνί στη σούβλα. Ή κατσίκι για τους εναλλακτικούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE