ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυμα από Κουρμπέλη: «Δεν μπορεί να χαθεί μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε σε Μέσα της ιδιαίτερης πατρίδας του για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και έστειλε το μήνυμά του.

Μήνυμα από Κουρμπέλη: «Δεν μπορεί να χαθεί μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη στο Arcadia Sports:

Από που βρίσκετε τη δύναμη στην ομάδα να συνεχίζετε και να έχετε μια αξιοπρεπέστατη εικόνα;

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ’ όλους τους ανθρώπους της ομάδας (παίκτες προπονητές κι όλους όσους δουλεύουν) γιατί σε δύσκολους καιρούς όπως τους σημερινούς δεν τα παρατούν και δουλεύουν μ’ όλο τους το “είναι” για το καλό της ομάδας όντας απλήρωτοι! Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε παίκτες νέοι με φιλοδοξίες οι περισσότεροι και μαχόμαστε κάθε μέρα και για το καλό της ομάδας αλλά και για το δικό μας!».

Ο Παναθηναϊκός ήταν στο κυνήγι της 5ης θέση – όπως κι η πρώτη σου ομάδα ο Αστέρας μαζί με Πανιώνιο και Ξάνθη (κυρίως). Βλέποντας όλες τις ομάδες ποια πιστεύεις ότι θα καταφέρει μα πάρει το εισιτήριο; 

«Όσον αφορά την πέμπτη θέση, από τη στιγμή που δεν τα καταφέρουμε εμείς έχοντας μείνει λίγο πίσω στο κυνήγι, όλοι γνωρίζετε ότι θέλω ο Αστέρας να την κατακτήσει! Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι την αξίζει!».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Αστέρα σήμερα; Ποσό έχει αλλάξει η ομάδα; Τι μπορεί να πετύχει άμεσα αλλά και στο μέλλον; 

«Προσωπικά, τον Αστέρα τον έζησα σε πολύ μεγάλες στιγμές! Με μια κοιλιά 1-2 χρόνων που είναι πολύ λογική πιστεύω θα επιστρέψει και θα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας! Γίνεται πολύ καλή δουλειά, δεν λείπει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστεί! Αυτό που με χαροποιεί αρκετά είναι ότι βασίζεται σε κορμό Ελλήνων παικτών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αλλά δίνει ευκαιρίες και σε νέους παίκτες να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κατάσταση στην Ελλάδα πόσο σας επηρεάζει εσάς τους παίκτες; Δεδομένου ότι είμαστε και πιο κοντά από ποτέ στο Gexit. 

«Εννοείται ότι μας επηρεάζει! Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές! Στην Ελλάδα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο… Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα και να ευχαριστιόμαστε περισσότερο αυτό που αγαπάμε».

Ένα μήνυμα σου στον κόσμο και του Παναθηναϊκού (που έχει αγωνία για την άδεια) αλλά και στου Αστέρα που σ’ αγαπάει και σε καμαρώνει με το περιβραχιόνιο μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. 

«Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να στηρίζουν όσο μπορούν την ομάδα γιατί περνάει δύσκολες στιγμές και να κάνουν υπομονή γιατί πιστεύω ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως αυτή δεν γίνεται να χαθεί! Δεν θα είναι καλό για κανέναν! Όσον αφορά αυτούς του Αστέρα τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά γιατί με στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα και  επίσης να προσπαθούν να γεμίζουν το γήπεδο γιατί η ομάδα είναι στολίδι για την πόλη και πρέπει να τη στηρίζουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...