ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζανδάρης: «Τι να πρωτοκάνει ο Ουζουνίδης; Έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του»

Ο Φάνης Τζανδάρης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός αλλά και τη στάση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τζανδάρης: «Τι να πρωτοκάνει ο Ουζουνίδης; Έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Τζανδάρη:

Για τη διαιτησία στο ματς με ΑΕΚ: «Δεν θέλουμε να το κοιτάμε αυτό το κομμάτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε δύο κίτρινες σε παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν στη συνέχεια να κάνουν τίποτα. Ήταν στον στόπερ και στον αριστερό μπακ. Επόμενο να δεχθούμε και τη δεύτερη κίτρινη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τη διαιτησία εμείς, από την αρχή φάνηκε πως δεν πηγαίνει το παιχνίδι. Στη φάση με τον Κουλιμπαλί μπορούσαμε να κάνουμε το 0-1 και να είναι διαφορετικό το παιχνίδι».

Για τον στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν: «Σίγουρα μας επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν παύουμε να παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να τα δίνουμε όλα. Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε για την πέμπτη θέση. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Κοιτάμε και την καριέρα μας, έχουμε στο μυαλό μας να τα δίνουμε όλα ώστε να μας βλέπουν και για κάτι καλύτερο».

Για το τι θα ζητούσε από τη διοίκηση: «Πιστεύω πως δεν είναι δουλειά μας να το πούμε εμείς αυτό. Θέλαμε, πάντως, να έρθει ένας άνθρωπος που να αγαπάει την ομάδα πραγματικά και να μας μιλάνε ειλικρινά. Από την καρδιά τους. Να μην μας δίνουν υποσχέσεις και να μην τις κρατάνε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.302 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που θα ήταν ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία χωρίς τα προβλήματα: «Αν ήμασταν όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα ήμασταν σίγουρα μέσα στην τριάδα. Γιατί είχαμε παικταράδες».

Για το έργο του Ουζουνίδη: «Τι να πρωτοκάνει; Έχει δώσει λεφτά από την τσέπη του. Κάνει πολλά πράγματα που δεν είναι των καθηκόντων του κι αποσυντονίζεται κι αυτός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...