ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απόφαση-βόμβα από τη Μακάμπι: Δύο ρόστερ από τη νέα σεζόν!

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι από του χρόνου θα διαχειρίζεται δύο διαφορετικά ρόστερ, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για την Euroleague.

Απόφαση-βόμβα από τη Μακάμπι: Δύο ρόστερ από τη νέα σεζόν!

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας από το Ισραήλ:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/2019), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στην Euroleague. Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος. Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα. Ο συλλογός αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως μποξέρ με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να χτίσει δύο διαφορετικά ρόστερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...