ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

AS: «Το ΟΑΚΑ δεν είναι απόρθητο, αλλά η Ρεάλ θα πρέπει να προσέξει»

Τι γράφουν οι Ισπανοί για την επικείμενη συνάντηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

AS: «Το ΟΑΚΑ δεν είναι απόρθητο, αλλά η Ρεάλ θα πρέπει να προσέξει»

Η ισπανική «AS» έκανε εκτενές αφιέρωμα στη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα νοκ άουτ της Euroleague, με φόντο την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου.

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι πλέον απόρθητο και πως ο Παναθηναϊκός απέχει καιρό από τα Final-4, όπου πήγε για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς, ενώ σημειώνει και τις τελευταίες αναποτελεσματικές προσπάθειες της ομάδας να επιστρέψει στο Final-4.

Ωστόσο, το κείμενο καταλήγει με την επισήμανση πως η ομάδα του Πασκουάλ χάνει ιδιαιτέρως δύσκολα στην έδρα της, μετρώντας φέτος ρεκόρ 13-2, ενώ γίνεται αναφορά και στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αθήνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μετά την φυγή του Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά δεν έχει επιστρέψει στις μάχες για τον τίτλο. Αυτό δεν ανακουφίζει ιδιαίτερα την Ρεάλ, αφού φέτος ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές στο ΟΑΚΑ κι έχει ρεκόρ 13-2», αναφέρει μεταξύ άλλων η «AS».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...