ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

H 11άδα με παίκτες μικρομεσαίων ομάδων της Superleague που θα χτυπούσε πρωτάθλημα

Μπορεί οι ομάδες τους να μην είναι βαριά ονόματα αλλά αν τους μάζευες όλους αυτούς σε μια 11άδα, το χτυπούσες το πρωτάθλημα...

H 11άδα με παίκτες μικρομεσαίων ομάδων της Superleague που θα χτυπούσε πρωτάθλημα

Το κλισέ λέει πως «στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται». Άλλωστε η «μπάλα είναι στρόγγυλη» και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου οι «εκπλήξεις είναι πάντα στο πρόγραμμα». Οκ, καλά όλα αυτά αλλά δεν είναι αλήθεια: κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται. Στην Ελλάδα για παράδειγμα, στο μαγικό αυτό πρωτάθλημα που λέγεται Superleague, δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα κάποια μικρομεσαία ομάδα. Αυτό που έγινε στην Αγγλία με την Λέστερ προ διετίας, εδώ δεν μπορούμε (πια) να το δούμε.

Δείτε την 11άδα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.