ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague κατά Γιαννακόπουλου

Νέα κίνηση της Euroleague κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Νέα πειθαρχική διαδικασία της Euroleague κατά Γιαννακόπουλου

Νέα «σελίδα» στην κόντρα της Euroleague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς λίγες ημέρες πριν από το συμβούλιο των μετόχων της διοργάνωσης (12 Απριλίου), η διοργανώτρια άσκησε νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Αιτία ήταν μία ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των διαιτητικών αποφάσεων στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της regular season της Euroleague.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...