ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ταξίδι στις ΗΠΑ για Σίνγκλετον

Χωρίς τον Κρις Σίνγκλετον στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός (11/4). Διπλή προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Ταξίδι στις ΗΠΑ για Σίνγκλετον

Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Κρήτη για την Basket League, με τους παίκτες του Πασκουάλ να δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ για διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Από το εκτός έδρας ματς της Κρήτης θα λείψει ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος αιτήθηκε και έλαβε άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους. Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Παναθηναϊκό να έχει ως στόχο ακόμη μια νίκη για την διατήρηση του αήττητου σερί στην Basket League.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...