ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα άκαρπη επαφή με Λουτσιάνο – «Θέλουμε ό, τι ισχύει για όλους», λέει ο ατζέντης του

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τρέχουν και δε φτάνουν και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στην υπόθεση του Λουτσιάνο.

Νέα άκαρπη επαφή με Λουτσιάνο – «Θέλουμε ό, τι ισχύει για όλους», λέει ο ατζέντης του

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να τόνιζαν χθες ότι ο Λουτσιάνο Νέβες έχει πληρωθεί, αλλά κάτι τέτοιο, όπως σας ενημερώσαμε και τη χθεσινή μέρα, δεν ισχύει.  Ο Βραζιλιάνος δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τις πληρωμές του Σεπτεμβρίου και είναι στα όριά του με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει στο «τριφύλλι».

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι χθες έγινε μια τηλεφωνική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, με την ΠΑΕ να προτείνει έναν νέο τρόπο πληρωμής των οφειλομένων στον Βραζιλιάνο, αλλά τον τελευταίο να μη δέχεται. Μάλιστα, ο ατζέντης του Λουτσιάνο τονίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τίποτε διαφορετικό απ’ ότι απαιτούν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, δηλαδή, να πάρουν όλα τα οφειλόμενα!

Από τη διοίκηση της ομάδας ζήτησαν να φιξαριστεί ένα νέο ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου τα πάντα και ίσως αυτό να γίνει την Παρασκευή. Πρόθεση όλων είναι να λυθεί το όλο ζήτημα, αν και εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, πολύ δύσκολα η πλευρά του Λουτσιάνο θα φανεί συνεργάσιμη, μετά και τη νέα μη συνέπεια από την ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 14.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.