ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα άκαρπη επαφή με Λουτσιάνο – «Θέλουμε ό, τι ισχύει για όλους», λέει ο ατζέντης του

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τρέχουν και δε φτάνουν και προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στην υπόθεση του Λουτσιάνο.

Νέα άκαρπη επαφή με Λουτσιάνο – «Θέλουμε ό, τι ισχύει για όλους», λέει ο ατζέντης του | panathinaikos24.gr

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να τόνιζαν χθες ότι ο Λουτσιάνο Νέβες έχει πληρωθεί, αλλά κάτι τέτοιο, όπως σας ενημερώσαμε και τη χθεσινή μέρα, δεν ισχύει.  Ο Βραζιλιάνος δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από τις πληρωμές του Σεπτεμβρίου και είναι στα όριά του με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει στο «τριφύλλι».

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης 3.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι χθες έγινε μια τηλεφωνική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, με την ΠΑΕ να προτείνει έναν νέο τρόπο πληρωμής των οφειλομένων στον Βραζιλιάνο, αλλά τον τελευταίο να μη δέχεται. Μάλιστα, ο ατζέντης του Λουτσιάνο τονίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τίποτε διαφορετικό απ’ ότι απαιτούν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, δηλαδή, να πάρουν όλα τα οφειλόμενα!

Από τη διοίκηση της ομάδας ζήτησαν να φιξαριστεί ένα νέο ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου τα πάντα και ίσως αυτό να γίνει την Παρασκευή. Πρόθεση όλων είναι να λυθεί το όλο ζήτημα, αν και εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, πολύ δύσκολα η πλευρά του Λουτσιάνο θα φανεί συνεργάσιμη, μετά και τη νέα μη συνέπεια από την ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close