ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρώνονται αύριο οι ποδοσφαιριστές και λήγει η απεργία

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις πληρωμές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πληρώνονται αύριο οι ποδοσφαιριστές και λήγει η απεργία

Έστω και καθυστερημένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει σε εξόφληση των ποδοσφαιριστών και η αποχή, αν δεν αλλάξει κάτι, παίρνει τέλος. Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», αύριο το πρωί (Τετάρτη) θα αρχίσουν οι πληρωμές όλων των ποδοσφαιριστών με την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπι τα καταθετήρια θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται, υσικά, για το 30% του Δεκεμβρίου, ενώ όπως τονίζουν από την ΠΑΕ θα δοθούν και χρήματα στον Λουτσιάνο, βάσει της συμφωνίας που υπάρχει! Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι  από την πλευρά του Βραζιλιάνου δεν προκύπτει κάτι για συμφωνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...