ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρίχνει βόμβα ο Γιαννακόπουλος – Θέτει θέμα Μπερτομέου!

Τη στιγμή που ο Τζόρντι Μπερτομέου ασχολείται μόνο με το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μετωπική με την Ευρωλίγκα!

Ρίχνει βόμβα ο Γιαννακόπουλος – Θέτει  θέμα Μπερτομέου!

Τα μάτια του μπασκετικού κοινού είναι στραμμένο στο κρίσιμο συμβούλιο της Ευρωλίγκας, το οποίο θα γίνει την Πέμπτη στη Μαδρίτη. Ένα συμβούλιο, στο οποίο αναμένεται να συζητηθούν πολλά καυτά θέματα με τον Παναθηναϊκό και προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι έτοιμος για μετωπική με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Οπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM και ο Δημήτρης Κοντός, οι «πράσινοι» αναμένεται για πρώτη φορά να θέσουν θέμα Μπερτομέου και να ζητήσουν εκλογές με σκοπό τη διαφάνεια και την αλλαγή προέδρου της διοργανώτριας! Μένει να δούμε αν θα συμβεί κάτι τέτοιο και φυσικά τι αντιδράσεις θα υπάρξουν!

Ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος για όλα και αν θέσει, τελικά, θέμα Μπερτομέου θα είναι ο πρώτος απ’ όλους τους μετόχους της Ευρωλίγκας που προχωράει σε μια τέτοια κίνηση, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα αναφερθούν σε πολλά ζητήματα και όχι στο… instagram που έχει γίνει το πρώτο θέμα ζωής για τον Μπερτομέου, τη στιγμή στα ουσιαστικά θέματα ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας σφυρίζει αδιάφορα.

Χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα, διαιτησίες, ορισμοί διαιτητών και πρόσωπα που τα διαχειρίζονται και ο γενικότερος σκοταδισμός που υπάρχει στην Ευρωλίγκα είναι θέματα τα οποία θα θέσει ο εξάστερος.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, πάμε για μια μάχη άνευ προηγουμένου την Πέμπτη με τους πράσινους να είναι αποφασισμένοι για όλα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.