ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

“Στο πλευρό των παικτών, να πληρώσει και να εξαφανιστεί ο Αλαφούζος”

Ανακοίνωση - καταπέλτης από την Παναθηναϊκή Συμμαχία κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Η Συμμαχία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και καλεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να πληρώσει τα χρέη του και να φύγει.

Αναλυτικά

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι οποίοι, μαζί με το προπονητικό τιμ είναι οι μόνοι που έβαλαν πλάτη και στήριξαν την ομάδα σε αυτή την παρατεταμένη δύσκολη κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται δίνοντάς της τη δυνατότητα να υπάρχει ακόμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.583 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Κάποτε, όμως, η υπομονή είναι λογικό να εξαντληθεί και η αγανάκτηση από τις συνεχόμενες συνειδητά και θρασύτατα ψεύτικες υποσχέσεις είναι λογικό να ξεχειλίσει.

Απαίτηση όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη που με στοχευμένες πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της ομάδας δημιούργησε και που δεν μπορεί να οφείλονται μόνο σε ανικανότητα και να εξαφανιστεί από τη ζωή μας.

Επειδή κάθε περιθώριο συνεννόησης με αυτόν και τους υπαλλήλους του έχει πλέον εξαντληθεί, η Παναθηναϊκή Συμμαχία προαναγγέλλει ότι μεταξύ άλλων από μέρους της, θα ακολουθηθεί η νομική οδός και ότι νεότερα για την εξέλιξη αυτή θα υπάρξουν σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...