ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

“Στο πλευρό των παικτών, να πληρώσει και να εξαφανιστεί ο Αλαφούζος”

Ανακοίνωση - καταπέλτης από την Παναθηναϊκή Συμμαχία κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

“Στο πλευρό των παικτών, να πληρώσει και να εξαφανιστεί ο Αλαφούζος” | panathinaikos24.gr

Η Συμμαχία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και καλεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να πληρώσει τα χρέη του και να φύγει.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 9.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι οποίοι, μαζί με το προπονητικό τιμ είναι οι μόνοι που έβαλαν πλάτη και στήριξαν την ομάδα σε αυτή την παρατεταμένη δύσκολη κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται δίνοντάς της τη δυνατότητα να υπάρχει ακόμα.

Κάποτε, όμως, η υπομονή είναι λογικό να εξαντληθεί και η αγανάκτηση από τις συνεχόμενες συνειδητά και θρασύτατα ψεύτικες υποσχέσεις είναι λογικό να ξεχειλίσει.

Απαίτηση όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη που με στοχευμένες πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της ομάδας δημιούργησε και που δεν μπορεί να οφείλονται μόνο σε ανικανότητα και να εξαφανιστεί από τη ζωή μας.

Επειδή κάθε περιθώριο συνεννόησης με αυτόν και τους υπαλλήλους του έχει πλέον εξαντληθεί, η Παναθηναϊκή Συμμαχία προαναγγέλλει ότι μεταξύ άλλων από μέρους της, θα ακολουθηθεί η νομική οδός και ότι νεότερα για την εξέλιξη αυτή θα υπάρξουν σύντομα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close