ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν για τη συνέχεια της αποχής οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" παίρνουν τις αποφάσεις τους για τη συνέχεια.

Αποφασίζουν για τη συνέχεια της αποχής οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Ως γνωστόν, οι “πράσινοι”  κάνουν αποχή μετά την ασυνέπεια της διοίκησης στις πληρωμές και το γεγονός ότι δεν πληρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές τα ίδια, όπως είχε κάνει γνωστό ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα ότι αύριο θα γίνουν καταθέσεις στις πληρωμές που αφορούν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου, αλλά παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με την περίπτωση του Λουτσιάνο, ο οποίος επιμένει ότι δεν έχει κάνει ξεχωριστή συμφωνία με την ομάδα.

Ετσι, λοιπόν, οι παίκτες θα περιμένουν να δουν πράξεις αύριο και ανάλογα με το τι θα συμβεί και με τον Βραζιλιάνο άσο, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την αποχή ή όχι. Οι “πράσινοι” θα πάνε στο Κορωπί και εκεί, αφού συζητήσουν, θα κάνουν γνωστή την απόφασή τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.