ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιμένει ο Λουτσιάνο: “Καμία συμφωνία”

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να κάνουν ξανά λόγο για συμφωνία με τον Λουτσιάνο Νέβες, αλλά ο Βραζιλιάνος τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Επιμένει ο Λουτσιάνο:

Το θέατρο του παραλόγου με το θέμα των οφειλομένων στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και, πλέον, εδώ που έχει φτάσει το όλο θέμα, κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει. Το νεότερο έχει να κάνει με τον Λουτσιάνο Νέβες και τη νέα άρνησή του για συμφωνία σχετικά με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που δεν έχει πάρει από την ΠΑΕ.

Οι “πράσινοι” νωρίτερα με διαρροή τους έκαναν γνωστό ότι αύριο το πρωί θα γίνουν οι πληρωμές στους παίκτες, προκειμένου η απεργία να λήξει και να επανέλθει η κανονικότητα στο Κορωπί. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι θα μπει στους λογαριασμούς το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου, ενώ με τον Λουτσιάνο θα ισχύσει κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένα θα τηρηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ξαναγράφουμε, αυτά τονίζουν από την ΠΑΕ, τη στιγμή, μάλιστα, που χθες υπογράμμιζαν ότι ο Βραζιλιάνος έχει πληρωθεί και την Πέμπτη ή Παρασκευή θα πάρει κάποια εξτρά χρήματα που είχε ζητήσει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουτσιάνο αρνείται ξανά κάτι τέτοιο. “Δεν υπάρχει καμία συμφωνία και δεν ξέρω πως το λένε αυτό”, λέει ο ποδοσφαιριστής που είναι απογοητευμένος με την όλη κατάσταση στο τριφύλλι και προσπαθεί κι αυτός να διεκδικήσει το δίκιο του.  Οπως ισχυρίζεται από χθες, έχει πάρει μόνο χρήματα για τον Σεπτέμβριο και τίποτε περισσότερο.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί αύριο και αν οι “πράσινοι” θα μπορούν να τα βρουν με τον παίκτη. Ολα αυτά τη στιγμή που από την ΠΑΕ έχουν ζητήσει ραντεβού μαζί του για την Παρασκευή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...