ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Αναβολή στο κρίσιμο Δ.Σ της Super League

Απόφαση αναβολής για το κρίσιμο Δ.Σ της Super League, καθώς δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία.

Αναβολή στο κρίσιμο Δ.Σ της Super League

Δεν υπήρξε δυνατότητα τέλεσης του κρίσιμου Δ.Σ της Super League με θέμα την αλλαγή του κανονισμού για την ποινή που προβλέπει υποβιβασμό σε περίπτωση μη λήψης αδειοδότησης.

Οι ομάδες του συνεταιρισμού αποφάσισαν να αναβάλλουν τη συζήτηση για τη διαδικασία σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, δίχως να ορίζουν με ακρίβεια το πότε, βλέποντας ότι για ακόμη μια φορά, η τάση των συμμετεχόντων πήγαινε προς το «όχι».

Έτσι, για να μην υπάρξει για δεύτερη συνεχόμενη φορά «ναυάγιο» στην πρόταση περί αλλαγής, αποφασίστηκε η αναβολή της διαδικασίας, με τον Παναθηναϊκό να εξακολουθεί να βρίσκεται σε οριακή και άκρως δυσάρεστη θέση όσον αφορά το μέλλον του στην Super League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...