ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι ποδοσφαιριστές πήραν χρήματα και το απόγευμα άνθρωπος της ομάδας θα πάει στο Κορωπί για να τους δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να σταματήσει η αποχή από τις προπονήσεις.

Μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών

Χρήματα στους λογαριασμούς όλων των ποδοσφαιριστών έβαλε το πρωί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είχε κάνει γνωστό πριν από λίγες μέρες ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Όπως τονίζουν από το κλαμπ, όλοι οι παίκτες πληρώθηκαν τα συμφωνηθέντα (30% της δόσης του Δεκεμβρίου), ενώ μπήκαν χρήματα και στον λογαριασμό του Λουτσιάνο.  Δεν έχει, όμως, ξεκαθαρίσει το ποσό που πήρε ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος παρά τα όσα τόνιζαν από το τριφύλλι, ούτε συμφωνία είχε κάνει, ούτε χρήματα έχει πάρει από τον Σεπτέμβριο.

Το απόγευμα άνθρωπος της ΠΑΕ θα μεταβεί στο Κορωπί, προκειμένου να δείξει στους παίκτες τις αποδείξεις των πληρωμών. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές θα αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν ή όχι στις προπονήσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...