ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Futsal

Το πρόγραμμα του PAO FUTSAL

Μετά τις διακοπές του Πάσχα, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα του PAO FUTSAL

Οι Παμπαίδες δίνουν μάχη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Παρασκευή και την Κυριακή αγωνίζονται για τη Β’ φάση του Κυπέλλου.

Οι Παίδες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ηνίοχου για τον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος την Παρασκευή και την Κυριακή στην έδρα μας για τον δεύτερο ημιτελικό.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 22η αγωνιστική: Παρασκευή 13/4 17:45 ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΟΑΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Γήπεδο: “Σαργκάνης-Μπέριος”, Πάρκο Γουδή, Ζωγράφου

Β’φάση Κυπέλλου: Κυριακή 15/4 11:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΑΕΚ Γήπεδο: “Αθήνα’90”, Δεκελείας 6, Κηφισιά

ΠΑΙΔΕΣ 1οι ημιτελικοί: Παρασκευή 13/4 18:45 ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΟΑΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. Γήπεδο: “Σαργκάνης-Μπέριος”, Πάρκο Γουδή, Ζωγράφου

2οι ημιτελικοί: Κυριακή 15/4 12:45 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΗΝΙΟΧΟΣ ΠΟΑΣΑ Γήπεδο: “Αθήνα’90”, Δεκελείας 6, Κηφισιά

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ