ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί»

Ξεκάθαρος ο Έρικ Μπατατζίμ στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Αιγινίου.

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου ακραίου του Παναθηναϊκού, Ερίκ Μπατατζίμ για τη μάχη του Παναθηναϊκού στα πλέι άουτ και το αποψινό ματς με τη Νίκη Αιγινίου:

«Έχουμε μείνει τέσσερις αγώνες για μας που θα κριθούν όλα. Έχουμε καταλάβει τον στόχο μας. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ και δε σκοπεύουμε να συμβεί εφέτος αυτό που είμαστε εμείς στην ομάδα. Εχουμε δεθεί πολύ με την ομάδα.

Κάνουμε πολύ προπόνηση όλες αυτές τις μέρες που δεν είχαμε αγώνες και είμαστε έτοιμοι. Τα πλέι άουτ είναι διαφορετικοί αγώνες. Δε συγχωρείται η ήττα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με καθαρή νίκη. Ο κόσμος σίγουρα θα μας βοηθήσει. Ειδικά στους τελευταίους αγώνες είναι και πάλι κοντά μας και μας δίνει ρυθμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.