ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολύ μικρό το ποσό που πήρε ο Λουτσιάνο

Ο Βραζιλιάνος πήρε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ένα πολύ μικρό ποσό και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν εξοφλήθηκε ακόμα όλο τον Σεπτέμβριο!

Πολύ μικρό το ποσό που πήρε ο Λουτσιάνο

Οπως έγινε γνωστό σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου, ενώ χρήματα μπήκαν και στον λογαριασμό του Λουτσιάνο.

Μάλιστα, πριν από την προπόνηση οι παίκτες μίλησαν με τον Βραζιλιάνο και ο τελευταίος έδωσε το “ok”, προκειμένου άπαντες να σταματήσουν την αποχή, να επιστρέψουν στη δράση και να αρχίσουν την προετοιμασίαν τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Ετσι κι έγινε…

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το ποσό που πήρε ο Λουτσιάνο είναι πολύ μικρό και κοντά στις 20 με 25.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα στον παίκτη δεν έχει εξοφληθεί ο μήνας Σεπτέμβριος (!), γεγονός που έχει κάνει τον Βραζιλιάνο να είναι  απογοητευμένος και προβληματισμένος με τα όσα βιώνει στο “τριφύλλι”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε αν θα γίνει, τελικά, ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή, ώστε τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...