ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανάρτηση-βόμβα από Πικ: «GM και προπονητές λένε να περάσει απευθείας στο Final-4 η Ρεάλ» (pic)

Τι αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του σχετικά με τις κουβέντες που γίνονται στην Euroleague.

Ανάρτηση-βόμβα από Πικ: «GM και προπονητές λένε να περάσει απευθείας στο Final-4 η Ρεάλ» (pic)

Η οριστική ρήξη του Παναθηναϊκού με την Euroleague προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη, με τον γνωστό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ν’ αναφέρει σε τιτίβισμά του ότι οι General Managers και οι προπονητές ομάδων της Euroleague πιστεύουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να περάσει άνευ αγώνων στο Final-4, αφού ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποχωρήσει από τη διοργάνωση.

Η ανάρτηση του Πικ: «Ακούω ότι αρκετοί τζένεραλ μάνατζερ και προπονητές της Ευρωλίγκας, μετά την απόφαση για αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τη FIBA, θεωρούν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να προκριθεί στο Final Four χωρίς δώσει αγώνες στη σειρά των playoffs»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...