ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση για τη μη αλλαγή στην ποινή υποβιβασμού

Έντονος ο προβληματισμός στα κυβερνητικά κλιμάκια για τη μη τέλεση του Δ.Σ της Super League και την αδυναμία για αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για μη αγωνιστικούς λόγους.

Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση για τη μη αλλαγή στην ποινή υποβιβασμού

Την ξεκάθαρη θέση για την επιθυμία της κυβέρνησης, όσον αφορά την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού που προβλέπεται στις ομάδες που δεν παραδίδουν «καθαρό» φάκελο για την αδειοδότησή τους, αποκαλύπτει η «Live Sport»

Στο υφυπουργείο Αθλητισμού και συνολικά στα κυβερνητικά κλιμάκια δεν επιθυμούν να υποβιβάζονται οι σύλλογοι για μη αγωνιστικούς λόγους και θα ήθελαν να αποφύγουν την περίπτωση του να «σκάσει» ο Παναθηναϊκός είτε κάποιος άλλος σύλλογος επί των ημερών της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το επιχείρημα της κυβέρνησης είναι το εξής:  «Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή εφτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οπότε είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν τελικά να πληρούν τους όρους του φακέλου αδειοδότησης. Είναι δυνατόν να υποβιβαστούν επτά ομάδες; Θα διαλυθεί το πρωτάθλημα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτό εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη μη τέλεση του Δ.Σ της Super League την Τετάρτη, ενώ τονίζουν ότι υπήρξαν αντίθετοι με τον περσινό υποβιβασμό του Ηρακλή, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έλαβε υπ’ όψιν τις κυβερνητικές φωνές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...