ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νέα συμπάθεια του Τζέιμς για τα ημιτελικά του Champions League (pic)

Η αγαπημένη του ομάδα αποκλείστηκε, αλλά ο Αμερικανός έκανε γνωστή την επόμενη... συμπάθειά του.

Η νέα συμπάθεια του Τζέιμς για τα ημιτελικά του Champions League (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς ξεσπάθωσε στο Twitter σχετικά με τη φάση του πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Γιουβέντους, καθώς η φάση αυτή οδήγησε στον αποκλεισμό της αγαπημένης του, Γιουβέντους.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη των προημιτελικών, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ανάρτησε φωτογραφία με τις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League, δηλώνοντας πως θα προτιμήσει τη Λίβερπουλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...